Refleksjonsnotat

Refleksjonsnotat

Jeg syntes starten på dette semesteret har vært svært spennende, og har jeg har blitt positivt overrasket. Jeg hadde lite kunnskap om innholdet til faget og hva det i det hele tatt dreide seg om. Tanken på å starte en blogg var litt rart og langt utenfor min komfortsone, men når jeg først kom i gang og fikk ut de første blogginnleggene syntes jeg det veldig lærerikt. Det å få oppgave i å skrive innlegg om flere forskjellige temaer har resultert i at jeg har lært mye mer. Og det at jeg lærer mer, gjør at jeg også blir enda mer interessert i tema.

Det som interesserer meg mye er at ting forandrer seg utrolig raskt. Jeg har lært mye om kunstig intelligens, nye teknologier og digitale tjenester, og hvordan dette påvirker hverdagen vår. Det at vi har vært nødt til å skrive innlegg om temaer som ekkokamre, filterbobler og blokkjeder har gjort at jeg har blitt mye mer interessert i emnet. Det tema som interesserte meg mest er nok kunstig intelligens. Det at kunstig intelligens blir mer og mer menneskelig og at maskiner har i dag mulighet til å løse komplekse oppgaver, gjør at jeg også blir veldig nyskjerrig på hvordan fremtiden vil se ut.


En kommentar til «Refleksjonsnotat»

  1. Gøy at du har hatt stor interesse av temaene i den første modulen, og spesielt kunstig intelligens som er så spennende!

    Det varmer et studentassistenthjerte å lese at du synes det har vært lærerikt å blogge 😀

    Masse lykke til videre i neste del av kurset!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *